Mukaan erotuomaritoimintaan!

EROTUOMARIN PERUSKOULUTUS

Suomen Palloliitto järjestää erotuomareiden peruskoulutuksen alueellisilla kursseilla yhdessä paikallisten erotuomarikerhojen kanssa ympäri vuoden.

Sekä jalkapallo- että futsalerotuomareiden peruskoulutus koostuu omatoimisesta itseopiskelusta, varsinaisesta lähikoulutuksesta (6-8 h) sekä näihin liittyvistä kenttäkoulutuksesta sekä tutustumisotteluista, joissa mukana on kokeneempi erotuomari/erotuomaritarkkailija.

Koulutuksiin voivat hakeutua jalkapallosta sekä erotuomaritoiminnasta kiinnostuneet vuoden 2023 aikana 15 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat henkilöt, joiden tarkoitus on toimia aktiivisesti erotuomareina. Peruskoulutukseen hakevilla tulee myös olla vähintään tyydyttävä suomen tai ruotsin kielen taito (riippuen paikkakunnasta/alueesta) sekä mahdollisuus lukea sähköpostia useamman kerran viikossa. Erotuomaritoiminta edellyttää riittävää fyysistä kuntoa. Koulutuksen hyväksytty suorittaminen edellyttää jokaisen koulutuksen osa-alueen suorittamista.

Koulutus maksaa 25 euroa, joka sisältää itse koulutuksen, sähköisen sääntökirjan, pillin, erotuomarimerkin sekä keltaisen ja punaisen kortin. Jalkapalloerotuomarin aloittaessa futsalerotuomarina ja päinvastoin, maksu on 10 euroa, joka ei sisällä tarvikkeita.

Lisätietoja täällä

>> https://www.palloliitto.fi/tule-mukaan/ryhdy-tuomariksi-tai-pelinohjaajaksi/

EROTUOMARIN PERUSKOULUTUS 2023 (Lappeenranta) 

Suomen Palloliiton Lappeenrannan toimisto, Kimpisenkatu 17 B, 

2.4.2023. Klo 10-18.

Ilmoittautuminen täällä >> https://www.lyyti.in/Erotuomareiden_peruskoulutus_Lappeenranta_2323

 Ilmoittautuminen itseopiskeluun täällä

>>  https://forms.office.com/e/g2jixCaT1U

Eräs kerhotoiminnan parissa vaikuttanut henkilö sanoi kerran osuvasti "Erotuomarikerho ei tarvitse yhtään erotuomaria, mutta urheiluseurat tarvitsevat." LrEK (Lappeenrannan Erotuomarikerho ry) toimii erotuomareiden taustatukena ja luo puitteet harrastukselle, jota ilman jalkapallon ja futsalin harrastaminen olisi kaupungissamme vaikeaa.


Edellä mainitut lajit kuuluvat kerhomme lajivalikoimaan, ja Palloliitto järjestää erotuomarikoulutusta kaikille halukkaille. Erotuomaritoimintaa voi tulla kokeilemaan vaadittavat kurssit käymällä kuka tahansa liikuntaa ja hyvää harrastusta etsivä. Harrastuksen parissa sosiaaliset taidot, esiintymistaidot ja itsetunto kasvavat ropisten. Uran alussa olevat erotuomarit tuomitsevat kokeneempien erotuomareiden kanssa, jolloin mieltä askarruttavat kysymykset saavat nopean vastauksen.

Ota rohkeasti yhteyttä lajivastaavaan ja tule mukaan! Myös tätä kautta on mahdollisuudet Champions Liigan loppuotteluun, viheltämään jalkapallon MM-finaaliin tai reissaamaan kotimaata pallopelejä tuomiten.

KATSO ALUEELLISET PERUSKOULUTUKSET ALLA OLEVASTA TAULUKOSTA

https://www.palloliitto.fi/opi-ja-kehity/erotuomarille-ja-pelinohjaajalle/?tab=alueelliset-koulutukset&acc=erotuomareiden-peruskoulutukset