Mukaan erotuomaritoimintaan!

PERUSKOULUTUS 2017 - ilmoittautuminen kaikille kursseille tästä >>

                   

Eräs kerhotoiminnan parissa vaikuttanut henkilö sanoi kerran osuvasti "Erotuomarikerho ei tarvitse yhtään erotuomaria, mutta urheiluseurat tarvitsevat." LrEK (Lappeenrannan Erotuomarikerho ry) toimii erotuomareiden taustatukena ja luo puitteet harrastukselle, jota ilman jalkapallon, kaukalopallon, jääpallon ja futsalin harrastaminen olisi kaupungissamme vaikeaa.


Edellä mainitut lajit kuuluvat kerhomme lajivalikoimaan, ja järjestämme yhteistyössä liittojen kanssa erotuomarikoulutusta kaikille halukkaille. Erotuomaritoimintaa voi tulla kokeilemaan vaadittavat kurssit käymällä kuka tahansa liikuntaa ja hyvää harrastusta etsivä. Harrastuksen parissa sosiaaliset taidot, esiintymistaidot ja itsetunto kasvavat ropisten. Uran alussa olevat erotuomarit tuomitsevat kokeneempien erotuomareiden kanssa, jolloin mieltä askarruttavat kysymykset saavat nopean vastauksen.

Ota rohkeasti yhteyttä lajivastaavaan ja tule mukaan! Myös tätä kautta on mahdollisuudet Champions Liigan loppuotteluun, viheltämään jääpalloa MM-kisoihin tai reissaamaan kotimaata pallopelejä tuomiten.

PERUSKOULUTUS 2017 (Jalkapallo)

LAPPEENRANTAUrheilutalo (luentotila), Pohjolankatu 29, LPR
 Osa 1pe 31.3.klo 17:30 - 21:00
 Osat 2-3la 1.4.klo 10:00 - 16:00
 Kenttäkoulutusavoinavoin