Mukaan erotuomaritoimintaan!

PERUSKOULUTUS 2018 - Ilmoittaudu tästä.  https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-erotuomareille/erotu...

         

Eräs kerhotoiminnan parissa vaikuttanut henkilö sanoi kerran osuvasti "Erotuomarikerho ei tarvitse yhtään erotuomaria, mutta urheiluseurat tarvitsevat." LrEK (Lappeenrannan Erotuomarikerho ry) toimii erotuomareiden taustatukena ja luo puitteet harrastukselle, jota ilman jalkapallon, kaukalopallon, jääpallon ja futsalin harrastaminen olisi kaupungissamme vaikeaa.


Edellä mainitut lajit kuuluvat kerhomme lajivalikoimaan, ja järjestämme yhteistyössä liittojen kanssa erotuomarikoulutusta kaikille halukkaille. Erotuomaritoimintaa voi tulla kokeilemaan vaadittavat kurssit käymällä kuka tahansa liikuntaa ja hyvää harrastusta etsivä. Harrastuksen parissa sosiaaliset taidot, esiintymistaidot ja itsetunto kasvavat ropisten. Uran alussa olevat erotuomarit tuomitsevat kokeneempien erotuomareiden kanssa, jolloin mieltä askarruttavat kysymykset saavat nopean vastauksen.

Ota rohkeasti yhteyttä lajivastaavaan ja tule mukaan! Myös tätä kautta on mahdollisuudet Champions Liigan loppuotteluun, viheltämään jääpalloa MM-kisoihin tai reissaamaan kotimaata pallopelejä tuomiten.

PERUSKOULUTUS 2018 (Jalkapallo)

Urheilutalo (luentotila), Pohjolankatu 29, LPR

Osa 1 / pe 23.3. klo 17:00-21:00

Osa 2 / la 24.3. klo 11:00-16:30

 

EROTUOMARIN PERUSKOULUTUS

Piiri järjestää erotuomareiden peruskoulutuksen alueellisilla kursseilla yhdessä paikallisten erotuomarikerhojen kanssa. Perinteisesti peruskurssit järjestetään alueellisesti keväisin tammi-huhtikuun aikana.

Peruskoulutus toteutetaan alueellisesti 2-3 kurssijaksona - saadakseen oikeuden erotuomarina toimimiseen on kurssilaisen osallistuttava kaikkiin jaksoihin. Kouluttajina toimivat erotuomareiden piirikouluttajat apunaan kerhokouluttajat.

Peruskoulutuksen suositusikäraja on 16 vuotta tai sitä vanhemmat

KATSO ALUEELLISET PERUSKOULUTUKSET ALLA OLEVASTA TAULUKOSTA

Ilmoittautuminen täällä >> https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-erotuomareille/erotu...