Yleiset ohjeet ja määräykset

Yleiset ohjeet ja määräykset:

 

  • Harrastesarjassa saa yhteen (1) pelitapahtumaan osallistua enintään kaksi (2) piirin IV-divisionaan tai A-I-divisioonaan rekisteröityä pelaajaa. Korkeammille sarjatasoille rekisteröidyt pelaajat eivät voi osallistua Harrastesarjaan.

 

  • Työpaikkajoukkueille tarkoitettu Puulaakisarja on avoin kaikille pelaajille (myös sarjapelaajat), kuitenkin siten, että pelaaja saa sarjan aikana edustaa ainoastaan sitä yritystä/yhteisöä, jonka työntekijänä hän on sarjan alkaessa.  Kaikkien Puulaakisarjaan osallistuvien pelaajien tulee olla ao. yrityksen/konsernin palkkalistoilla. 
  •  
  • Yhdenkin ottelun luovuttanut joukkue suljetaan välittömästi sarjasta ja joukkueen pelaamat ottelut mitätöidään. Lisäksi joukkueen osallistuminen seuraavan kauden  sarjaan evätään!

 

  • Pelit pelataan ensisijaisesti julkaistun otteluohjelman mukaisesti. Pakottavassa tarpeessa ottelupäivän muutos on mahdollinen, kunhan ilmoitus esteellisyydestä tulee vähintään viikkoa ennen ottelua. Ottelupäivän siirrosta peritään 30 euron lisämaksu.

 

  • Epäurheilijamaisesti käyttäytyvä joukkue (esim. alkoholin nauttiminen kenttäalueella tai päihtyneenä esiintyminen) voidaan sulkea sarjasta kesken kauden järjestäjän kurinpitopäätöksellä.

 

  • Järjestäjien toimesta pelaajia ei vakuuteta, vaan jokainen osallistuu sarjaan omalla vastuullaan.

 

  • Osanottomaksut on suoritettava ilmoittautumislomakkeella annettuun laskutusosoitteeseen lähetettävällä viitteellisellä laskulla ennen ensimmäistä ottelua ja viimeistään laskussa mainittuna eräpäivänä.

 

  • Joukkueen tulee esiintyä mahdollisuuksien mukaan yhtenäisessä pelipaidassa (vähintään liivit). Joukkueiden pelipaitojen värien tulee erottua toisistaan, eli pitäkää mukananne myös vaihtoehtoista paitaa/liivejä.

 

  • Kilpailumääräysten ja pelisääntöjen rikkomuksista vastalauseen voi tehdä samaan kilpailuun osallistuva seura. Vastalause on lähetettävä kirjallisesti tai sähköpostitse kahden vuorokauden kuluessa ottelusta kilpailun järjestäjälle. Vastalause on tarkoin perusteltava ja siihen tulee liittää kuitti kilpailun järjestäjän määräämän vastalausemaksun maksamisesta. Vastalausetta ei oteta tutkittavaksi, jos vastalausemaksua ei ole maksettu ajoissa tai jos vastalausetta ei ole riittävästi perusteltu. Vastalauseen hinta on 50 € ja maksu palautetaan mikäli vastalause menee läpi. Vastalausemaksu on maksettava Lappeenrannan erotuomarikerho ry:n tilille FI04 5620 0940 0074 45 edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti.

 Lappeenrannan Harrastejalkapallon järjestää Lappeenrannan erotuomarikerho ry